RENKLERİYLE, KOKULARIYLA, GÖRÜNTÜLERİYLE İNSANIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLUŞTURAN HER GÜZELLİKTE VE RENKTE
BİRBİRİNDEN FARKLI ÇİÇEKLER ÇİÇEK SEPETİ.com da

20 Kasım 2009 Cuma

KADINA NASIL ÇİÇEK GÖNDERİLİR?


Hiç şüphesiz bir bayana en çok aşkı temsil etmesinden dolayı kırmızı gül gönderilir. Kırmızı; Renk olarak da aşkı ve sevgiyi temsil eder. Bunun yanı sıra kırmızı karanfiller ve kırmızı laleler de tercihlerde ilk sıradadır.
Bir bayana çiçek gönderirken, duygu durumumuzu ortaya koyacak çiçekler göndermemiz daha doğru olur. Örneğin; Kişiye karşı bir aşk besliyorsak kırmızı güllerden oluşan bir buket, birlikteliğimiz varsa kırmızı karanfil ya da kırmızı lale, platonik bir his söz konusuysa pempe güller, karşılıksız bir aşk besliyorsak sarı krizantem çiçek göndermemiz daha uygun olur.
Arkadaşlık ya da dostluğu temsil etmesini düşünürsek bu düşünceye uyan en iyi çiçek beyaz glayörlerdir.
Özellikle kadınlar erkeklere göre bu konuda biraz daha ince düşünceye sahip olmalarından ötürü kendisine gelen çiçeğin görüntüsüne ve şekline bakarak anlamlar yüklemeyi sever ve bu durumdan mutluluk duyarlar. Bir bayana gönderilen tek bir gülün bile çok anlamı vardır tek bir adet olması bile mutlu etmeye yetebilir.
Kısacası kadınların hayatında çiçeğin yeri bir başkadır ve her zaman çiçek konusunda bir beklentiyede sahiptirler. Buket, aranjman, sepet, salon çiçeği yada vazoda, bir kadına her türlü çiçeği gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz çiçeğin anlam ve özellik taşımasını istiyorsanız ve kendi hislerinize de tercüman olmasını isterseniz bu durumda anlamına göre çiçek göndermeniz daha doğru olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Gül bahçe

Gül bahçe
Konya / Mevlana da gül bahçe adı verilen bu güzel mekanın insana huzur veren bir yanı vardır. Renkli güllerle çevrilmiş olan gül bahçede, gül bahçe adı verilen restaurantta, çiçeklerle süslü manzara eşliğinde yemek yemenin keyfi bir başkadır.