RENKLERİYLE, KOKULARIYLA, GÖRÜNTÜLERİYLE İNSANIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLUŞTURAN HER GÜZELLİKTE VE RENKTE
BİRBİRİNDEN FARKLI ÇİÇEKLER ÇİÇEK SEPETİ.com da

17 Kasım 2009 Salı

KURUMUŞ ÇİÇEKLERİ NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİZ?





Kurumuş çiçeklerin değişik bir görsel güzelliği vardır özelliklede sepette olunca. Bu nedenle çiçeklerimizi solduktan sonra daha uzun bir dönem bulunduğumuz ortamda tutabiliriz.

Çiçeklerin, yaprakların ve de eğreltilerin renkleri solduktan sonra, kurumuş halleriyle sonbaharın hüzünlü anlarını anımsatan bir görüntü ortaya çıkar. İnsana değişik bir tad veren bu durumdan yararlanmak için solmuş çiçeklerimizi mekanımızın bir köşesine dekoratif bir süs eşyası olarak koyabilir ve istediğimiz müddetce barındırabiliriz.

Çiçeklerin her daim güzel göründüklerini ve her hallerinden yararlanabileceğimizi bilmek lazım. Mesela ; Hediye gönderirken hediye paketimizin üzerine kurumuş bir gül tanesi koyarak kendi emeklerimizle hazırlamış olmamız değişik bir fikir olmasıyla birlikte hediye gönderdiğimiz kişi tarafından farklı görülebilir.Yine değişik bir yol izleyip, kurumuş bir çiçeği çerçeve içerisine koyarak duvarımıza asabilir yada çerçeveyle hazırlamış olduğumuz kendi yapımımız olan bu süslemeyi sevdiklerimize hediye olarak gönderebiliriz. Sade halleriyle kuru çiçekleri duvar süsü olarakta değerlendirebiliriz. Eminim ilgi çekici olmasının yanısıra değişik, güzel bir durum yaratmış oluruz.

Çeşitli takıların içersinde de kurumuş çiçeklere rastlarız. Özellikle küpelerde çok karşılaşırız, içinde kuru papatya tercih edilmesi hoş bir görünüm sağlar takıda. Kısacası çok amaçlı kullanabiliriz kurumuş çiçekleri. Tazeliklerinin yanında kurumuş çiçeklerinde ayrı bir havası vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Gül bahçe

Gül bahçe
Konya / Mevlana da gül bahçe adı verilen bu güzel mekanın insana huzur veren bir yanı vardır. Renkli güllerle çevrilmiş olan gül bahçede, gül bahçe adı verilen restaurantta, çiçeklerle süslü manzara eşliğinde yemek yemenin keyfi bir başkadır.