RENKLERİYLE, KOKULARIYLA, GÖRÜNTÜLERİYLE İNSANIN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLUŞTURAN HER GÜZELLİKTE VE RENKTE
BİRBİRİNDEN FARKLI ÇİÇEKLER ÇİÇEK SEPETİ.com da

23 Kasım 2009 Pazartesi

ERKEKLERE HANGİ ÇİÇEKLER GÖNDERİLİR?




Bir erkeğe çiçek gönderimi hiç şüphesiz bir bayana gönderiminden çok daha zor ve ayrıntılı bir iştir. Bayana her türlü şekilden ve renkten çiçek gönderilebilirsiniz fakat erkeğe gönderirken aynı durum söz konusu olmayabiliyor. Çiçek gönderdiğimiz kişi bir erkekse özellikle sade renklerden ve şekillerden oluşan çiçekler tercih etmemiz daha uygun olur. Tabi bu, bir açılış, tören v.s… gibi türden bir olay değilse. Çünkü bu tarz etkinliklerde gönderilen çiçekler, günün özelliğine göre değişebilir ve çeşitliliği artırılabilir.
Kişiye direkt gönderilen çiçeklerin sade olması daha doğru bir seçimdir. Beyaz sadeliği ve masumluğu temsil eden bir renk olmasından ötürü renginin beyaz olması daha anlamlı olur. Örneğin; beyaz gül, beyaz lilyum, beyaz gerbera ve şebboy çiçekleri bir erkeğe çiçek gönderirken size yardımcı olabilecek türden çiçeklerdir.
Eğer çiçeği vazo içerisinde göndereceksek kare ya da silindir bir vazo tercih etmemiz idealdir. Gönderdiğimiz çiçeğe aksesuar eklemek istersek yine sade olmasına dikkat etmemiz gerekir. Sanırım hiçbir erkek gösterişli, şatafatlı bir tarz dan hoşlanmaz. Tek bir kurdela yeterli olabilir süsleme için. Çiçeğin, vazosuna, sepetine beyaz ya da mavi bir kurdelayla aksesuar tercih edilmesi görünümüne renk katar ve görsel açıdan hoş görülebilir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

slmlsr ben öle özel bi gün içn değil içimden geldiği için göndercem ama hala kararsızım tepkisinden yaaa beğenmezse

Adsız dedi ki...

ben de doğum günü için göndereceğim inşallah bişeylerin başlaması için vesile olur :-( çok ama çok umutsuzum

Yorum Gönder

Gül bahçe

Gül bahçe
Konya / Mevlana da gül bahçe adı verilen bu güzel mekanın insana huzur veren bir yanı vardır. Renkli güllerle çevrilmiş olan gül bahçede, gül bahçe adı verilen restaurantta, çiçeklerle süslü manzara eşliğinde yemek yemenin keyfi bir başkadır.